Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Third and the mortal

Άκρως ενδιαφέρον το σουκού που πέρασε. Είτε αυτό λέγετε Ruby, είτε λέγετε Oinoflyx, είτε λέγετε ΠΑΟΚ, πανικό είχαμε.
  1. Πρόβα Oinoflyx. Σε νέο studio, να δούμε ήχο κτλ, που ήταν όλα τα λεφτά (πάρτε καλύτερα πιατίνια μόνο γιατί ήταν tefal). Όσο περνάει ο καιρός τα τρία νέα κομμάτια, ακούγονται όλο και καλύτερα. Θέλει δουλίτσα, αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ.
  2. Ruby/Ruby on rails. Μετά το μπρίζωμα που έπεσε από τον φίλο Πέτρο, ασχολήθηκα τελικά σε πρώτη φάση με Ruby. Το μηχανηματάκι με Ubuntu στο σπίτι ανέλαβε την εργασία εγκατάστασης Ruby, Ruby on rails, plugins for eclipse και λοιπά καλούδια. Αφού μου βγήκε η Παναγία, τελικά όταν απάντησε το localhost (port 3000 ε) όλα έβαιναν καλώς. Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια κάποιων tutorials, η Ruby φαίνεται πολύ απλή και πολύ ενδιαφέρον. Το πρώτο βιβλίο για rails έγινε ήδη παραγγελία, και το περιμένουμε κοντά στον Φεβρουάριο. Θενκσ πίτερ!!!
  3. Το καραγκιοζιλίκι που ονομάζετε Super League, συνεχίστηκε και χθες. Όλα τα λεφτά το κλωτσίδι βραζιλιάνου μάγου της μπάλας, μπροστά στα μάτια του τύπου από το Κιλκίς, σε κανγκουροτσακαλάκι από Ουρουγουάη. Φυσικά δεν υπήρξε τιμωρία. Αλλά ΠΑΟΚ είσαι. Συνέχισε να πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι και να μη λες κουβέντα γιατί τζιιιζ.
  4. Off to Romania this evening. Damn!!!
Νάου λίσενινγκ του:

1 σχόλιο: