Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

The Second Coming (και άλλα όμορφα παραμυθάκια)

Καταπληκτική μέρα η χθεσινή. Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν για τη ζωή στην πόλη. Βέβαια θα μου πεις "τι μιλάς εσύ ρε για τη ζωή στην πόλη; Σάμπως που μένεις δηλαδή;" ΟΚ μέσα. Απλά αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι το κέντρο της πόλης οπότε ήταν μία "νέα" εμπειρία το χθεσινό απόγευμα. Είχαμε λοιπόν τα εξής:
  1. Το να περπατάς επί της Τσιμισκή είναι adventurous. 
  2. ΟΚ το πήρες απόφαση και είπες να ασχοληθείς με κάτι εκτός δουλειάς (τώρα που το πρόσεξα όταν θέλω να γράψω τη λέξη "δουλειά" κατά λάθος (;;;;) γράφω τη λέξη "δουλεία"). Αποφασίζεις λοιπόν να ξεσκονίσεις τις γνώσεις σου σε Java, και να μάθεις περί Java Servlets, Java Server Pages κτλ. Οπότε αναρωτιέσαι: "Μήπως να πάρω κανένα βιβλίο να έχω και κάτι να με βοηθήσει;" Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σε κανένα μεγάλο γνωστό βιβλιοπωλείο κάτι που να έχει σχέση με τα παραπάνω concepts (btw, αν ξέρεις κανένας κάποιο βιβλιοπωλείο εκτός των γνωστών στο κέντρο της πόλης ας πει καμιά ιδέα). Τελευταία λύση λοιπόν η παραγγελία μέσω νετ.
  3. Σε συνέχεια του προηγούμενου, πόσο λογικό είναι να υπάρχουν σκονισμένα βιβλία για Fortran και GW-Basic και κανένα απολύτως βιβλίο από τα παραπάνω;
  4. Καταπληκτικό το μαγαζάκι που μας σύστησαν στην Καλαποθάκη. Ναι ναι, αυτό με τις μπύρες. Τρελή ποικιλία.
Και εις άλλα με υγεία λοιπόν. Ετοιμαζόμαστε για εξόρμηση  στην μαγευτική Ρουμανία (για δουλειά μωρέ - πάλι λάθος το έγραψα).

Νάου λίσενινγκ του:

2 σχόλια:

  1. Ρε φίλε, άσε τη Java και μάθε κάτι ενδιαφέρον. Ruby για παράδειγμα. Ετοιμάζω και 1st Thessaloniki Ruby Meetup μέσα στο Δεκέμβρη. Άντε να βρεθούμε και από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσε λεπτομέρειες περί Ruby. Μη με αφήνεις στην αφάνια και στο σκοτάδι. Αι γουόντ γιουρ λάιτς!! Δε κάνω πλάκα, στείλε ένα μυνημα στο fb, να ρίξω μια ματιά. Σκέψου όμως οτι μιλάς σε ένα άτομο που δεν έχει ιδέα από web programming.

    ΑπάντησηΔιαγραφή