Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Six Feet Under

Χρόνια και ζαμάνια ε. Δύσκολο να κρατάς ενεργό ένα blog, τελικά. Σε γενικές γραμμές έχουμε:
  1. Το βιβλιαράκι που αναφέρω ποιο κάτω (aka "Agile Web Development with Rails (4th edition)) ακυρώθηκε τελικά. Δε ξέρω τι πρόβλημα υπήρξε αλλά ύστερα από ειδοποίηση της Amazon, θα ερχόταν κάπου κατά τον Απρίλιο. Ε, πόσο να περίμενα?
  2. Εκπληκτικό το live των Helloween, τότε τον Ιανουάριο. Θετική έκπληξη από τον Deris, που ειλικρινά δεν το περίμενα. Εκπληκτικός frontman, με μόνο αρνητικό που στην περίπτωση των Helloween, πάντα θα υπάρχει, είναι η σύγκριση με τον Kiske. Ε λοιπόν το ξέρατε. Kiske δεν είναι. Αλλά είναι αξιοπρεπέστατος. Stratovarius, δεν περίμενα πολλά, η φωνή δεν έβγαινε, αλλά σε σχέση με το live τους το 1998 (αν θυμάμαι καλά), ήταν πολύ καλύτεροι.
  3. Εκπληκτικό το live των Uriah Heep, στις 13/3 στο Block33. Τεράστιες μορφάρες, τεράστια απόδοση (παππούδες, ξε-παππούδες, ήταν, είναι και ας ελπίσουμε ότι θα είναι, όλα τα λεφτά). 
  4. Manowar. Ε τι άλλο να γράψω. Manowar. Όποτε θέλουν να παίξουν, ζεις αν όχι το καλύτερο, αλλά σίγουρα ένα από τα καλύτερα live όλων των εποχών. Ε, στις 18/3 (και όλο το 3ήμερο που ήταν Θεσσαλονίκη), ήθελαν να παίξουν. Και μείναμε με ανοιχτό το στόμα. Respect moment της βραδιάς το: "Έλληνες....Μακεδόνες....Αθηναίοι....Σπαρτιάτες....οι Manowar παίζουν χέβυ μέταλ με αρκίνια".
  5. Σε 8 μέρες ένα ακόμα μεγάλο απωθημένο. Saxon. Νεότερα τότε.
  6. 6-7 Ιουλίου, 2310 Festival. Με Judas Priest, Whitesnake, Firewind, James και My Excuse(???). Περισσότερες λεπτομέρειες...ε, μόλις μαθευτούν.
Νάου λίσενινγκ του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου